Odporúčame

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Veštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Veštica Janita

Janita

Osobný kód 162

Ochrana pred energetickým upírizmom

V predchádzajúcich článkoch som sa dosť široko rozpísala o tom, čo vlastne ten energetický upírizmus je. Teraz sa budeme zaoberať technikami, ako mu čeliť.

Ochrana pred energetickým upírizmom

Už vieme, že energetickým upírom môže byť každý z nás. Iba v krátkosti si pripomenieme rozdelenie.

Rozdelenie energetických upírov

  • Úmyselní energetickí upíri
  • Neúmyselní energetickí upíri
  • Dočasní energetickí upíri

Ako ste si mohli prečítať, tak tá prvá skupina energetických upírov je najsilnejšia. Preto som sa rozhodla, že k tomu vám pridám aj ochranné techniky, aby ste sa vedeli ubrániť pred odsávaním vašej energie.

Tí dotyční ľudia ani nebudú vedieť, že sa voči nim bránite, len začnú od vás ustupovať, pretože už budete pre nich nezaujímaví a „k ničomu“.

Ako sa chrániť pred útokmi takýchto ľudí?

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že nik nemá právo na vás negatívne vplývať. Keď si dokážete udržať silnú, neporušenú auru a nepripustíte, aby mal nad vami ktosi moc – nemá na vás dosah. Vždy to záleží len od vás. Každý z vás má dostatok vnútornej energie na svoju ochranu, len vaša aura, ktorá vás chráni, je veľmi pružná a citlivá.

Keď ste vyrovnaní, musí sa negativita od vás odraziť. Keď ste oslabení alebo chorí, dokáže sa negativita dostať aj cez vašu auru a vtedy narobí aj dosť paseky. 

Techniky energetických ochrán

Teraz vám odporučím niekoľko energetických ochrán, ktoré sú dostatočne silné na to, aby ste sa naučili ochrániť sa pred negatívnymi silami:

Vždy predtým než začnete na sebe pracovať, snažte sa nájsť si kľudné miesto v byte a pohrúžte sa sami do seba jemnou meditáciou. Môžete si pri tom pustiť príjemnú meditačnú hudbu, ale nesmie vás rušiť. Nech znie iba v pozadí. Keď nastane chvíľa kľudu a budete sa cítiť jemne unavení, vtedy si predstavujte niektorú z uvedených techník. Tieto techniky je najlepšie robiť ráno, keď ešte nie ste úplne prebudení alebo večer, tesne pred spaním. Je to na vás. Nič nie je prikázané.

  • Hodvábna ochrana
    V predstave z astrálu padá jemný biely hodváb, je ho stále viac a viac. Zabaľujete sa do neho, dokonca preciťujete jemnosť na svojej pokožke. Obaľujete sa – ako priadka morušová, úplne sa doň zakuklíte a je to veľmi príjemné. Čím väčšiu vrstvu na seba dáte, tým ste vnútorne silnejší.

  • Ochrana bielym svetlom
    Taktiež sa dá ochrániť aj bielym svetlom. V predstavách máte nad hlavou biely obláčik a začnete sa do neho zavíjať v pravotočivom víre. Nezabúdajte, že tieto ochrany sú stále na vašom tele a chodia s vami všade kam sa pohnete.

  • Ochrana ružovým svetlom
    Týmto svetlom sa obaľujete vždy vtedy, keď sa nachádzate v blízkosti človeka, ktorý má veľké problémy. Cez toto svetlo prenikne do vás len láskyplná energia.

  • Ochrana zeleným svetlom
    Týmto svetlom sa obaľujete vtedy, keď ste vo fyzickej nerovnováhe. Toto vás zároveň aj lieči.

  • Ochrana dúhovým svetlom
    Keď si na seba oblečiete plášť z dúhy, ochraňuje vás pred negatívnymi silami, lieči vás samotných, ale aj tých, ktorí sa nachádzajú vo vašej spoločnosti.

  • Ochranné brnenie
    Medzi nami sa nachádzajú ľudia, ktorí si nevedia predstaviť ani farbu, ani nejaký hodvábny astrálny šál, ale lepšie im vyhovuje obliecť sa do bieleho rytierskeho brnenia. Toto je tiež jedna z tých silných techník, práve pre mužov. Ale i my ženy si ho vieme na sebe predstaviť, hlavne keď sa pred nás postaví nejaký hrubý človek. Vtedy rýchle v predstave oblečieme toto biele brnenie a veru na nás ani takýto „hrubáň„ nemá!

  • Ochrana pred psychickým útokom
    Veľmi dobrá ochrana je aj predchádzajúca s rytierskym brnením, ale oveľa rýchlejšia je, keď sa nachádzate v rotujúcom valci, alebo v guli. Vaša energia rotuje v smere hodinových ručičiek a točí sa stále rýchlejšie a rýchlejšie. Tá energia by mala byť biela, ale ak máte pocit, že je nepostačujúca, treba ju na určitú dobu zmeniť na čiernu. Po najsilnejšom nápore je potrebné ju znovu zmeniť späť na bielu.

  • Mentálna clona
    Môže sa stať, že v práci sa nachádza kolega, ktorý z vás vysáva energiu a neviete čo spraviť. Vtedy si predstavíte, ako medzi neho a vás staviate hrubú murovanú stenu. Krásne ju vymaľujete bielou farbou. Z času na čas ju premaľujete zase na bielo, aby ste ju zosilnili. Podobnú mentálnu ochranu môžete vytvoriť aj s pohárom. Prikryjete negatívnu osobu jednoducho pohárom. Mentálnu clonu môžete vytvoriť aj s hrubým sklom. Prípadne ho zosilníte tak, že spojíte tri vrstvy skla. Mám kamarátku, ktorá svojho nadriadeného zamurovala. Od tej doby si spolu veľmi dobre rozumejú.

  • Zrkadlová ochrana
    Niekedy sa priamemu styku z očí do očí vyhnúť nedá, preto si vo svojej mysli vytvorte obrovské zrkadlo. Postavte ho medzi seba a medzi osobu, ktorá vám energeticky ubližuje a odsáva vám energiu cez oči. Lenže, nesmiete zabudnúť, že zrkadliaca plocha musí byť nasmerovaná práve na tú osobu, ktorá vás energeticky napáda. Predstavte si, že sa díva do zrkadla a vy cez to zrkadlo vidíte (tak ako je to v detektívkach - priesvitné zrkadlo). Tým, že sa táto osoba díva sama sebe do očí (v zrkadle), dlho to nevydrží - to zlo sa jej totiž vracia späť. Upír sa o chvíľu vzdiali.

  • Rastrová ochrana
    Stáva sa, že žijeme s niekým v spoločnej domácnosti, či s manželom, manželkou, druhom, alebo družkou, a v noci z nás odsáva energiu. Ráno sa cítite „pod psa“. Unavení, zničení a druhá strana plná energie. V tomto prípade si pred spaním predstavte, že medzi vašimi posteľami sa nachádza biely raster. Ten zabraňuje úniku našej energie. Môže sa stať, že váš partner – partnerka je taký silný energetický upír, že ma takú silu a prejde aj cez tento raster, vtedy vpustite doň slabý elektrický prúd. Samozrejme, nezabúdajte, že toto všetko vytvárame iba v naších predstavách.

  • Pyramídová ochrana
    Postavte sa do jadra sklenej pyramídy. Každý z nás vie, ako pyramída vyzerá. Vytvoríme si ju asi o meter vyššiu ako sme my sami a vstúpime do nej. To je tiež jedna z tých silnejších ochrán.

  • Diamantová ochrana
    Máte pred sebou prekrásny brúsený diamant, ktorý by ste radi vlastnili, teraz môžete: vo svojich predstavách. Vojdete dnu a vidíte ako krásne chrlí farby do celého okolia. Pri tejto technike nastáva aj samoliečba, ale aj liečba vášho protivníka. Doprajte mu lásku aj šťastie.

  • Ochrana s diamantovým dažďom
    Presne tak ako pri ostatných technikách, predstavujete si ako z astrálu na vás padá diamantový dážď a tým vytvára akúsi clonu pred útokmi. Taktiež sa vytvára farebné spektrum, ktoré lieči.

Stáva sa veľmi často, že sme vystavení mentálnemu tlaku a v nás sa vynorí strach, obava, úzkosť a bezmocnosť. Mali by sme sa veľmi rýchlo spamätať a hľadať vo svojej mysli niektorú z techník, ktorú som vám ponúkla a ktorá sa vám zdá byť najvhodnejšia.

Odporúčam nedívať sa protivníkovi do očí - buď sa dívame nad jeho hlavu alebo medzi obočie, vtedy na nás nemá. Hlavne sa nesmieme báť, pretože strach a obavy nám zoslabujú našu auru a tým sa stávame veľmi zraniteľnými.

Vlastná ochranná technika

Nikde nie je napísané, že si nemôžeme vytvoriť aj svoju vlastnú ochrannú techniku - fantázii sa medze nekladú. Mám ďalšiu priateľku, ktorá sa hneď nechá obaliť anjelskými krídlami, ak si neverí. Poprosí svojho anjela a on jej vyhovie. Požiadajte anjela strážneho, archanjela, alebo samotného Boha aj vy, prípadne si predstavte, že ste obkolesení vodou… Všetko, čo urobíte pre svoju ochranu, je vítané.

Nakoniec by som rada povedala, že žijeme v prekrásnom kraji, kde rastú nádherné stromy, prekrásne rastlinstvo, využime tento dar, ktorý sme všetci dostali do vienka a hľadajme odpočinok v prírode. Množstva duševných nečistôt sa dokážeme zbaviť práve v prírode. A príroda nám vždy vyjde v ústrety.

Cez týždeň, keď je toho času na prírodu menej, bolo by dobré aspoň sa vykúpať vo vode s morskou soľou. Nesmie byť farebná, ani parfumovaná. Klasická jedlá morská soľ je čistá a čistiaca. Záclony po vypratí je dobré namočiť asi na polhodinu do slanej vody, sú krásne biele a zároveň nám čistia aj byt od negatívnych vplyvov z okolia.

Prajem vám veľa šťastia pri práci s ochrannými technikami, ktoré použijete. Verte, že sú všetky fantastické, všetky fungujú na 100% a hlavne vás ochránia.

Veštica ZuzanaTÉMA DŇA:

Energetickí upíri a ich dominancia vo vzťahoch

Pomôžem vám zbaviť strachu a ochrániť sa voči odoberaniu vašej energie. Čítať ďalej