Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Očista vzduchu v byte

V tomto zložitom svete je i vzduch v miestnostiach viac znečistený, ako by naše telo potrebovalo. Prispievajú k tomu výpary z nábytku, zvlášť z jeho lisovaných a syntetických dosiek, lak na parketách, či laminátových podlahách, zásoby pracích práškov a čistiacich prostriedkov, radón (rádioaktívny plyn) z televíznych obrazoviek a počítačových monitorov, mobilov...

Očista vzduchu v byte

Na odstránenie stále najviac pomáha vetranie, hlavne cez deň. Vetrajte ale aj šatníkové skrine, uzavreté police, zásuvky, ale aj skrinky na kuchynskej linke. Z domácich rastlín absorbujú negatívne energie hlavne fikus a rastlina zvaná svokrin jazyk. Hlavne fikus vám po čase môže z toľkých splodín aj vyhynúť, ale chránil vás, kým mohol.

Vrecúška s bylinkami

Je jar a začína čas očistných liečivých byliniek, ktoré ako je známe sú zdrojom prírodných látok rôzneho chemického zloženia, bez návykového a toxického účinku. Tieto látky, označované tiež ako harmonizátori, prispievajú k vytvoreniu súladu (harmónie) medzi fyzickou a psychickou činnosťou. Na organizmus majú tonizujúci (povzbudzujúci) účinok. Podporujú lepšie sústredenie, zvyšujú celkovú výkonnosť a obranyschopnosť organizmu. Varte si z nich nielen čaje na prečistenie, ale urobte si z nich i malé voňavé, liečebné vankúšiky. Prevoňajú a zharmonizujú vám miestnosti v byte. Nie je to zložité. Kúsok štvorcovej alebo okrúhlej látky z prírodného materiálu, napríklad plátna, či bavlny, si naplňte čerstvými voňavými bylinkami. Tie, ktoré to nechcete mať až také úžasné z nedostatku času, môžete využiť i staršie nepoužívané vreckovky. Nasypte tam bylinky a zviažte ich ozdobnou mašličkou. Vytvorí sa vám voňavý batôžtek. Porozkladajte ich po byte na viditeľné i neviditeľné miesta (napr. na skrine). Taká atmosféra podvedome núti sa zhlboka nadýchnuť a pocítiť tak čaro, či vôňu domova. Tie šikovnejšie si môžu spraviť voňavé vankúšiky, taštičky, srdiečka, či kvietky, prípadne ich aj ozdobiť výšivkou. Ako náplne sú vhodné všetky druhy byliniek, ktoré voňajú práve vám.

  • Prenikavú vôňu a vraj aj podporu proti alkoholizmu ma materina dúška, ktorá ma tiež viac druhov.
  • Estragón, čiže palina dračia slúži liečbe a prevencii infekčných chorôb a nespavosti.
  • Mladé listy brezy majú tonizujúce vlastnosti.
  • Najideálnejšie sú však mladé, nové výhonky ihličnatých stromov. Ich silná vôňa pomáha pri pľúcnych ochoreniach, ale aj pľúcnom oslabení, všetkých, hlavne mestských ľudí.
  • Teraz je čas orgovánu. Nasušte si jeho voňavé tmavofialové, biele, či fialkasté kvietky. Aj pár mesiacov dokážu z nás nebadane odstraňovať, stresujúce napätie, únavu a zlepšia činnosť srdca i vašu náladu.

Alergici

Na alergiách súčasných ľudí sa podpisujú hlavne dve príčiny ochorenia. Sú to osobné psychické dôvody a zašpinenené životné prostredie. Podvedomie všetkých nás je oslabené, a preto naša nespokojnosť prerastá do nevraživosti voči okoliu, ale i ľudom z najbližšieho i širšieho okolia. Nespokojné manželky, deti, zamestnanci… Vonkajšie okolnosti, kedy sa na peľové zrniečka a ich drobné háčiky prichytávajú toxíny z ovzdušia, sú jedovaté viac vtedy, kedy si môžu vyhliadnuť psychicky slabšieho jedinca. Aj tí, ktorí sa tvária hrdinsky a bojovne, majú v kútiku utisnutú, nespokojnú dušičku. Vyskúšajte preto opatrne tieto vrecúška. Možno vám nevtieravá vôňa a energie do bytu prenesenej prírody pohladia dušičku. Alergiu z byliniek nedostanete, práve naopak.

Oceňte to, čo je v podstate zadarmo - a to je naša príroda, ktorá vám chce pomôcť ľahšie a krajšie žiť. Vzájomná úcta z ľudí navzájom, ale aj k rastlinám a živočíchom, vyrovnáva vysoké vibrácie stresov, ktorými sme oslabovaní v súčasnom období. Dovoľme vibráciám harmónie, ktoré k nám vysiela svet rastlín vo forme vône, aby nám spríjemnila svet.