Psychická sebaobrana

Už v predchádzajúcich článkoch som sa zmieňovala o tom, ako sa máme chrániť pred energetickým tlakom, či útokom iných ľudí. Nebudem sa rozpisovať o energetických útokoch, ktoré vedome či nevedome na nás útočia. Veľmi často sú to útoky našich blízkych, o ktorých by ste to ani nepovedali.

Psychická sebaobrana

Keď sa poobzeráte dookola, všimnete si, ako si chránime svoje domy, byty, chaty, autá, peniaze, ale zabúdame na to, že je veľmi potrebné chrániť aj samých seba, svoju auru.

Aura ako prirodzená ochrana

Aura je energetický obal, ktorý chráni naše telo. Skladá sa z viacerých vrstiev a tvorí prvotnú ochranu nášho tela. Tam sa ukazujú všetky problémy, prípadne i choroby. Senzibilnejší ľudia vycítia, či máme nejaké problémy, pretože naša aura sa rýchlo zmení, aj čo do veľkosti, ale aj čo do farby.

Väčšina z nás ani nevie, že také čosi ako aura, alebo čakry existujú. Veľmi dobre farebnosť aury a čakier vnímajú malé deti, oni totiž ešte nemajú také silné logické myslenie, preto ju môžu vidieť až do 6-7 rokov svojho veku.

Posilňovanie aury

Keď si začneme uvedomovať našu auru a jej funkciu, začneme sa viac zaujímať aj o jej ochranu. Stačí si dvakrát, trikrát denne precvičovať vo svojej mysli, že si vytvárame obal okolo nášho tela. Ochrana sa pomaly začína vytvárať. Pri dlhodobom cvičení naša aura bude taká silná, že keď si pri určitom útoku aj zabudneme spevniť obal, on už silný je, on funguje. Stačí predstava, že sa nachádzame v bielej bubline, tým sa nám zosilňuje aurický obal.

Sú ľudia, ktorí si pri precvičovaní predstavujú aj vôňu fialiek. Samotná fialová farba je duchovná farba a keď ju spojíme spolu s krásnou vôňou fialiek, je to prenádherná kombinácia.

Našu auru si môžeme aj nahmatať. Jemnými pohybmi dlaní pritláčame jemne vo vzdialenosti asi 50cm, sústredíme sa mysľou na jemný odpor. Pocítime úplne jemnučký tlak okolo svojho tela. Nemusíme byť ani senzibilni, aby sme to ucítili.

Ľudia, ktorí sú v pohode, majú svoj aurický obal niekedy až do jedného metra, naopak, ľudia, ktorí sú chorí, alebo majú vnútorný strach, ich aura je veľmi malá, iba niekoľko centimetrov od tela. Strach veľmi zmenšuje auru. Pri meraní našej aury zistíme, že má tvar vajíčka a presahuje nad hlavu a popod nohy. Dokážeme precítiť na nej aj slabé miesta.

Sila myšlienky je najsilnejšia forma ochrany

Dokáže tvoriť, ale aj ničiť. Keby sme si verili, bola by to najsilnejšia ochrana na svete. Keď si udržujeme vo svojom vnútri myšlienku, že nás nič nemôže poraziť, tak nás skutočne nič neporazí - to je tá naša silná ochrana.

Už som sa zmienila, že v našich hlavách sa vytvárajú aj pozitívne, ale aj negatívne myšlienky. Existujú ľudia, ktorí túto negativitu pocítia hneď na prvý pohľad. To znamená, že telepaticky zachytili čosi, čo sa vymyká normálu.

Niektorí ľudia sú neustále bombardovaní silnými psychickými útokmi, tým sa stávajú zraniteľnejšími. O niektorých psychických útokoch sa môžeme vyjadrovať aj ako o prekliatiach. S takýmito silami kedysi narábali iba šamani. Ľudia o tom, že sa môžu voči týmto silám aj brániť, nemali ani potuchy. Uverili jeho sile, nastal strach v ich podvedomí, aura sa narušila a sila prenikla až do jeho aurického poľa. Tým zostal pod nadvládou psychického útočníka. Takéto psychické útoky sa dejú aj v našom okolí, ani dotyčné osoby nemusia byť šamanmi.

Keď sa rozhodneme, že nechceme, aby sme boli niekým ovládaní, ale museli by sme mať z niekoho strach, tak sa musíme postarať, aby sa naša aura posilnila a to dokážeme len tým, že sami chceme. Musíme mať v sebe aj pokoru a trochu skromnosti. Nezabúdajte, že „vrana k vrane sadá“, alebo „čo vysielame, to sa nám aj vráti“.

Keď sa bojíme arogantných a zlých ľudí, určite si ich pritiahneme k sebe. Veľa žien sa ma pýta, prečo im do života vstupujú muži s alkoholickým problémom, alebo tyranskými spôsobmi. Presne to som vysvetľovala, že si ich sami priťahujeme, lebo sa ich bojíme. Keby sme sa vzopreli voči nim a povedali si, že do môjho života vstupujú iba muži, ktorí si zaslúžia moju lásku a sú bez závislosti na čomsi, tak určite sa tak stane. Lenže týmto ženám ich je ľúto a ešte ich aj obhajujú, že to robia preto, lebo… a neriešia situáciu. V týchto ženách je žiaľ, slabosť, strach a nerozhodnosť.

Problémy podobného rázu nájdeme aj u mužov, nie vždy len ženy sú terčom útokov. V našom vnútri sa nachádza tma, preto zapracujme na sebe a hľadajme svetlo.

Vlastná skúsenosť s útokom

Raz som sa aj ja ocitla v psychickom útoku. Cítila som to asi tak, že mi bolo nevoľno a hučalo mi v hlave. Moja prvá myšlienka bola, že na mňa niekto nadáva a nepraje mi dobro. Zahĺbila som sa sama do seba a išla som ten silný nápor odraziť, čo sa mi aj podarilo.

Na druhý deň som mala telefonát, že moja blízka osoba je v nemocnici a má akútny zápal slepého čreva. Zašla som do nemocnice, pomohla som tejto osobe, ale vysvetlila som jej, že nech to viackrát nerobí, lebo sa jej to vždy v nejakej forme vráti.

Preto ani vy nič také neskúšajte, lebo raz pošlete a trikrát sa vám to vráti späť!