Odporúčame

Petra

Petra

Tisíce ľudí snívajú o budúcnosti, minulom živote, majú veľa otázok a chcú poznať odpovede - od toho som tu, aby som vás nimi previedla. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Zuzana

Zuzana

Osobný kód 163

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Wanda

Wanda

Osobný kód 154

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Modlitby - odpustenie

Odpúšťanie je velmi dôležité pre nás všetkých. Neznamená to súhlasiť s tým, čo iní ľudia robia, ale je to len nerobiť zo seba nádoby plné hnevu. Hnev nás ubíja, oberá o energiu a tým sa cítime slabý, z čoho sa ďalej na nás začínajú nabalovať rôzne choroby.

Modlitby - odpustenie

Preto vám dnes napíšem modlitby - odpustenia, ktoré môžete každodenne využívať pre svoje dobro. Ak sa ich pomodlíme od srdca, hneď pocítime úľavu. Je dôležité odpúšťať každý deň, pretože každý deň sa stane, že nás niekto nahnevá, či zaťaží, prípadne sa hneváme aj sami na seba. Je preto veľmi dôležité čistiť si svoju energiu.

“Ďakujem Ti Bože, že si mi dal tú milosť a dovolil si mi odpúšťať. Odpúšťam sama sebe na všetkých úrovniach svojho bytia, v troch časoch a priestore. Na vedomej a podvedomej úrovni. Cez svoje podvedomie odpúšťam všetkým, ktorí mi ubližovali alebo ubližujú, aj sama sebe. Milujem, prajem, odpúšťam všetkým, ktorí to potrebujú, prajem im duchovný rast a prosím Pána Ježíša, aby svojou mocou preťal všetky väzby naviazanosti. Bože Otče, nech sa deje vôla tvoja, nie ako ja chcem, ale ako ty chceš!”

“Prosím cez Boha Otca nebeského o odpustenie všetkým, ktorým som ublížila, myšlienkami, slovami i skutkami a zanedbávaním dobrého, i ja všetkým odpúšťam. Odpúšťam, odpúšťam, odpúšťam sama sebe, všetkým, ktorí patrili, patria, chceli patriť a budú patriť do rodín, odpúšťam, milujem a prajem všetko dobré a krásne to, čo si vy prajete, odpúšťam v minulosti, prítomnosti aj budúcnosti. Do prítomnosti a budúcnosti vysielam odpustenie, lúče lásky, lúče svetla, lúče pokoja a božieho požehnania. Bože Otče, nech sa deje vôľa Tvoja a nie moja vôľa, chválim Ťa, velebím Ťa a ďakujem Ti za pomoc a ochranu.”

Modlitba o pomoc

“Otče náš nebeský, skrze Krista, Pána nášho, pokorne a vrúcne prosím o pomoc. Prosím o odpustenie. Pomôž mi prosím, aby som dokázala z hĺbky duše odpustiť všetkým luďom, blízkym aj neznámym. Prosím o odpustenie u všetkých, ktorým som priamo či nepriamo, úmyselne či neúmyselne ublížila akýmkoľvek spôsobom a aj tých, u ktorých som priamo či nepriamo vyvolala konanie zla v nich. Prosím o odpustenie u duší všetkých zosnulých, aj ja im všetkým odpúšťam. Prosím o odpustenie u všetkých mojich potomkov a aj ja im všetkým odpúšťam. Prosím, pomôž mi očistiť sa od sebectva, pýchy, lakomstva, povýšenectva a závisti. Ďakujem Ti Pane, Bože môj. Amen.”

Verím, že vám tieto modlitby pomožu tak, ako pomáhajú denne mne. Nabudúce vám napíšem nejaké modlitby na ochranu pred negatívnymi energiami, či čiernou mágiou.