Odporúčame

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Zuzana

Zuzana

Osobný kód 163

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Moneo oslavuje 3. narodeniny

Milí naši čitatelia! Ubehli už tri roky od spustenia nášho internetového časopisu, ktorý bol zameraný najprv len na denné, týždenné a mesačné horoskopy.

Moneo oslavuje 3. narodeniny

Keďže sa každý narodil v iný deň, v inú hodinu, minútu a meste, nemôžu horoskopy vychádzať vždy na sto percent. Prečítajte si ich pri kávičke a naučte sa základné charakteristiky o jednotlivých znameniach, ktoré sa v nich často spomínajú. Osobný horoskop, ktorý pre vás platí, vám ochotne vypracujeme, keď sa s nami spojíte na telefónnej linke alebo vás náhodne vyžrebujeme spomedzi všetkých odberateľov e-mailových noviniek alebo našich fanúšikov na sociálnej sieti Facebook.

Čo priniesol tretí rok?

Nové sekcie

Počas uplynulého roka pribudlo na stránky Monea množstvo nových sekcií a zaujímavých seriálov. Nové týždenné predpovede v podobe numerologického alebo karmického rozboru vám pravidelne prináša archetypologičká Somezeda. Každodenný vplyv jednotlivých fáz Mesiaca na váš život sa môžete dozvedieť v lunárnom kalendári. Medzi obsahovo významné časti stránky sa zaradili aj nové sekcie anjeli a archanjeli, magický kameň alebo verte - neverte. Pred niekoľkými týždňami sme začali uverejňovať aj články o strašidelných a energetických miestach na Slovensku.

Používatelia

V porovnaní s minulým rokom evidujeme významný nárast registrovaných používateľov - do dnešného dňa je ich takmer 24 000. Každý deň navštíví stránky Monea v priemere 11 000 ľudí.

Väčšinou nás kontaktujete kvôli problémom vo vzťahoch. Povedzme si úprimne, tie nás zamestnávajú denne. Budeme sa tešiť z vašich telefonátov, ktoré nám oznámia, že ste aj vďaka našej rade zrušili svoju samotu, zlepšili partnerské spolunažívanie a pochopili, o čom je vzťah dvoch ľudí.

Ďakujeme všetkým našim čitateľom a klientom za prejavenú priazeň a dôveru

Veríme, že nám zachováte svoju dôveru a aj v nadchádzajúcom období si radi prečítate popri horoskopoch i zaujímavé články z ezoteriky, či skutočné príbehy čitateľov. Vaša priazeň je pre nás motiváciou a zázračným elixírom, ktorý nás povzbudzuje do ďalšej práce. Ostaňte nám verní aj naďalej! Ďakujeme.