Odporúčame

Janita

Janita

Odpovede, ktoré vám doteraz nikto nedal, vám odhalí karmická numerológia. Viac »

Ďalšie veštice online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Veštica Sara

Sara

Osobný kód 176

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Predpoveď budúcnosti - sme na ňu pripravení?

Táto otázka trápi záujemcov o predpoveď budúcnosti už od nepamäti. Všetci túžime poznať svoju budúcnosť a pripraviť sa na to, čo nás čaká. No jej poznanie je často dvojsečnou zbraňou. Prečo?

Predpoveď budúcnosti - sme na ňu pripravení?

Pohľad našej veštice Zuzany

Sme naozaj pripravení prijať výsledok veštenia? Čo nám môže predpoveď budúcnosti priniesť? Dá sa vôbec ovplyvniť? Je veštenie dar alebo prekliatie? Je to práca s dobrom alebo so zlom?

Odpovede na tieto otázky sa líšia od každého človeka. Podľa môjho názoru nám boli zhora dané rôzne dary. Niekto vie napríklad krásne spievať, iný má talent na športy. Ja napríklad spievam otrasne. Avšak už odmalička mám dar vidieť budúcnosť. Niekedy mi o nej hovoria vnútorné hlasy, inokedy predpoveď budúcnosti vidím vo forme vnútorného filmu.

Po niekoľkých rokoch som si uvedomila, že keď sa pozriem na nejaký pár, viem, či sa rozídu. Vysvetliť zaľúbenému človeku, že jeho partner či partnerka preňho nie je tá pravá osoba, je ťažké. Ako sa s tým vyrovná? Je pre človeka dobré vedieť, že ich čaká rozchod? Podľa môjho názoru, ak je niekto zamilovaný, nedokáže prevziať zodpovednosť za predpoveď budúcnosti. Ľudia ma častokrát obviňovali z narušenia vzťahu, pretože som naznačila problémy, neveru, či klamstvá. Bolo to správne?

Každý veštec a veštica z veštiarne Moneo má však v týchto dôležitých otázkach už jasno.

Aj preto by som chcela všetkých upozorniť. Ešte predtým, ako si dáte urobiť výklad budúcnosti, opýtajte sa samých seba, či ste pripravení. Viaceré ženy síce vnútorne cítia, či má niečo zmysel, alebo sa blíži nevyhnutný koniec. Ale zodpovednosť za spracovanie veštby na seba berie každý sám.

Je veštenie okultizmus?

Patrí predpoveď budúcnosti k práci s negatívnymi energiami, ľudovo povedané, s Diablom? Veštenie je v prvom rade práca s podvedomím. Vytiahnuté karty s ním rezonujú a dotýkajú sa odpovede, ktorá je v každom hlboko skrytá.

Tieto signály je ale potrebné starostlivo interpretovať a čítať ich s rešpektom, aby bola predpoveď budúcnosti čo najpresnejšia. Každý veštec a veštica by si toho mali byť vedomí.

Pravdou je, že niektorí jasnovidci a jasnovidky spolupracujú aj s temnými silami. Svoje schopnosti však nepoužívajú na pomoc iným. Na rozdiel od veštcov a veštíc z veštiarne Moneo. Všetci pracujeme v prospech dobra a spolupracujeme s pozitívnymi energiami. Ak z veštca alebo veštice nemáte dobrý pocit, radšej sa im vyhnite.

Mala by byť predpoveď budúcnosti zadarmo?

Častokrát som sa už stretla s názorom, že veštenie je dar. Veštice a veštci by teda mali výklad poskytovať zadarmo, ináč tento dar stratia. Nesmieme však zabúdať na to, že my jasnovidci a jasnovidky sme ľudia z mäsa a kostí.

Tiež potrebujeme jesť, obliekať sa a platiť účty. Veštenie je pre nás poslanie a venujeme sa mu profesionálne. Pre mnohých je to zamestnanie ako každé iné. Talentovanému spevákovi napríklad radi zaplatíme za koncert, prípadne opravárovi za jeho služby. S predpovedaním budúcnosti to je podobné.

Aby mohol veštec alebo veštica svojmu klientovi poskytnúť predpoveď budúcnosti, je potrebná výmena energií. Platba za veštenie je tiež výmena, vďaka ktorej sa obe strany vyhnú nerovnováhe v energiách. Klient by sa na podvedomej úrovni cítil viazaný. Peniaze sú len forma energie, ktorá je v pohybe. Rovnako ako vo všetkých oblastiach života.

Výklad kariet a ďalšie formy veštenia sú dnes však dostupnejšie než kedykoľvek predtým. Vďaka internetu si viete vybrať z veľkého množstva profesionálov. Na Moneo môžete napríklad využiť aj výhodnú ponuku nákupu kreditu platobnou kartou. V prípade použitia platobnej karty sú tiež často dostupné rôzne akcie.

Je možný opakovaný výklad rovnakej témy?

Na telefonickej linke som sa pri veštení stretla so zaujímavým úkazom. Niektorí ľudia kartám alebo veštici, či veštcovi jednoducho neveria. Prípadne majú ťažkosti túto predpoveď budúcnosti prijať. A tak volajú viacerým rôznym vešticiam s tou istou otázkou alebo problémom. Asi všetci moji kolegovia a kolegyne sa už stretli s pripomienkou: „Ale vaša kolegyňa mi povedala…“.

Karty majú pri opakovaných veštbách tendenciu sa vysmievať, a teda nejde o chybu kartárok, ale zvedavcov. Ak nemáte v predpoveď budúcnosti dôveru, môže sa vám to nejakým spôsobom vypomstiť. Veštba vám napríklad nemusí priniesť želaný výsledok.

Je veľmi dobré za veštbu aspoň v duchu poďakovať. Tým ukážeme vesmíru, že si ceníme odpoveď. Je potrebné však mať dostatok trpezlivosti a počkať na vyplnenie veštby.

Prajem vám otvorené srdce a veľa síl k tomu, aby ste dokázali prijať, čo je potrebné. Všetkým tiež želám veľa sily k boju s tým, čo je potrebné k otvoreniu sa šťastnej budúcnosti.