Odporúčame

Zuzana

Zuzana

Prostredníctvom tarotu a numerológie odhalím veci, ktoré sú pre vás skryté. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Zoruna

Zoruna

Osobný kód 171

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Alžbeta

Alžbeta

Osobný kód 164

Zatmenie Slnka, jarná rovnodennosť a nov Mesiaca v jeden deň

Piatok, 20. marec 2015, je z astrologického hľadiska najvýznamnejší deň v tomto roku.

Zatmenie Slnka, jarná rovnodennosť a nov Mesiaca v jeden deň

Významný a zriedkavý jav sa odohrá približne od pol desiatej doobeda až do poludnia, kedy môžeme na našom území pozorovať čiastočné zatmenie Slnka. V maximálnej fáze zakryje Mesiac približne 60 percent plochy Slnka. Ak sa chystáte sledovať zatmenie Slnka, nezabudnite hlavne na vhodnú ochranu zraku.

Na túto Zem sme sa prišli učiť a v tento deň sa toho o sebe môžeme naozaj veľa dozvedieť. Nehľadajte však chyby v druhých, pozorujte hlavne seba a svoje reakcie na udalosti dňa. Zbytočne sa netreba ani strachovať, hoci o zatmeniach Slnka kolujú rôzne legendy. Prežili sme ich viacero a hoci nám šiel mráz po chrbte, keď to nastalo, neklesali sme na duchu. A viete, že taký strach je aj potrebný a užitočný? Skúste ho vedome prežiť aj vy, aspoň chvíľu! Veď živý tvor vlastne nevie, kedy končí jeho púť… Vážte si to, čo máte a oľutujte nekalé veci, ktoré ste vykonali.

Vplyv Mesiaca

Piatkový nov Mesiaca je dôležitý najmä pre znamenie Rýb. Energie novu však pôsobia aj na ostatných silou vodného živlu. Prejaví sa väčšia túžba po romantike, ale aj ťažkých emóciách. Mnohí stratia nad sebou kontrolu a nebudú si rozumieť. Pozor na alkohol, drogy, sentimentalitu a extrémne snívanie, ktoré nemá reálny základ. Približne o pol dvanástej doobeda sa bude s nami lúčiť Mesiac v Rybách, ktorý sa prejavuje oddane, romanticky a zachádza až do sebaobetovania. Potom vstúpi Luna do akčného Barana, ktorý si rád presadí svoj názor a jedná dokonca pudovo. V ľuďoch to môže vyvolať chaos, preto si treba dať pozor na cestách, dôležitých jednaniach a vôbec vo vzťahoch medzi ľuďmi.

Začiatok astronomickej jari

Tesne pred polnocou nastane jarná rovnodennosť. Dáva šancu všetkým, aby začali nanovo. Zničte teda v sebe počas zatmenia Slnka všetku burinu. Nechajte v sebe začínajúcou jarou vyklíčiť zdravé zelené výhonky, o ktoré sa budete starať, aby ste im dali šancu zmocnieť na pevné stonky. Keď po jarnej rovnodennosti nastane ďalšia fáza ročného obdobia, letný slnovrat, budú potom na nich kvitnúť nádherné kvety lásky a porozumenia medzi všetkými živými bytosťami.