Veštica Adrianalin

Adrianalin

Osobný kód 153

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Veštica Večernica

Večernica

Osobný kód 304

Odstraňovanie reinkarnačných problémov

Pomocou reinkarnačnej metódy môžeme odstraňovať problémy, ktoré sme si priniesli z dávnej minulosti, minulých životov, ale aj aktivovať pozitívne veci s veľmi dobrými výsledkami.

Odstraňovanie reinkarnačných problémov

Najprv musíme vedieť základný poznatok, že okolo nášho fyzického tela sa nachádzajú v určitých vzdialenostiach tzv. jemnohmotné telá, ktorých súhrn sa nazýva aura. Každé z týchto jemnohmotných tiel má svoju funkciu a meno. Prvé tri jemnohmotné telá zomierajú po našej fyzickej smrti približne do troch mesiacov, ostatné patria k nesmrteľnej zložke a v rámci reinkarnácií prechádzajú z jedného života do druhého. Práve v nich sú obsiahnuté informácie o predchádzajúcich životoch a skutkoch, ktoré nám môžu v súčasnom živote robiť veľké problémy. Napríklad máme neustále silné bolesti chrbta, ale lekári nám nezistili žiadne ochorenie.

Pri komunikácii s klientom si zistíme informáciu z jeho minulého života. Bol povedzme bojovník a jeho protivník ho sekol v oblasti chrbta mečom, čo predstavuje značnú bolesť. Udalosť v minulosti zmeniť nie je možné, pretože zostala v dávnej minulosti ako fakt. Preto sa pristupuje k prekódovaniu informácie v jeho jemnohmotnom tele napríklad tak, že bojovník sa na poslednú chvíľu ubránil a protivník ho nemohol zasiahnuť. Stručne povedané, vymažeme danú informáciu z minulosti v jeho mozgu a tým úplne zmiznú bolesti v oblasti chrbta.

Takýmto na prvý pohľad jednoduchým spôsobom je možné vyliečiť aj tzv. nevyliečiteľné choroby, urieknutia a fóbie, ktoré sme si priniesli z minulých životov. Neodstraňujú sa len negatívne veci, ale môžeme aktivovať aj mnohé pozitívne veci z dávnej minulosti, napríklad ako preklenúť finančné problémy v súčasnosti, proste si vyberieme jednu z reinkarnácií. Ak niekto bol v minulosti vynikajúci obchodník, aktivujeme v mozgu všetky jeho skúsenosti z minulého života.

Možností, ktoré nám poskytuje reinkarnačná metóda, je neuveriteľne veľa a môže nám naozaj pomôcť vyriešiť naše súčasné problémy v akejkoľvek oblasti nášho života.