Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Viktória

Viktória

Osobný kód 172

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Janita

Janita

Osobný kód 162

Keltské liečiteľstvo - zdravie začína v hlave

Negatívne myšlienky môžu priamo vyvolať ochorenie na fyzickej úrovni. Bunky v tele reagujú na našu myseľ a celkové naladenie človeka voči životu.

Keltské liečiteľstvo - zdravie začína v hlave

Ak máte z ochorenia strach a naberá v myšlienkach presné rozmery a formu, nakoniec sa zhmotní. Vyskytli sa prípady, že človek zažíval sprievodné príznaky istého ochorenia, ale samotná diagnóza sa nepotvrdila, no sám pacient ako keby bol zhypnotizovaný svojou víziou. Ak by v takomto tvrdošijnom stave ostával po dlhý čas, iste by systematicky narušil viaceré systémy v tele a ochorenie by sa mohlo prejaviť i navonok. Ak podľahneme pocitu, že sme chorí, nedokonalí a nie sme celiství, otvárame bránu viacerým problémom. Našťastie je tomu tak i v opačnom prípade, a tak sa môžeme vyliečiť i zo skutočne ťažkých stavov. Bolo by teda vhodné sledovať tok vlastných myšlienok a vedome sa udržiavať v procese pozitívnej mysle, očakávaní dobrých výsledkov, presvedčenie o zdraví a sile, radosti. Tieto myšlienky potom naozaj naberajú hmotnú formu a udržiavajú fyzické zdravie v normálnom stave. Je potrebné vyvarovať sa myšlienok na zlé ochorenia, strach z toho, či onoho, očakávaní istých komplikácií na zákade chybných záverov typu “bolo to v rodine”, “nejako musím zomrieť”, “telo má ísť do hrobu zhumplované” a pod.

Pozitívna vizualizácia

Predstavujte si vnútorným zrakom, ako putujete životom zdraví a spokojní, ako sa vám darí, akí ste svieži. Myslite často na zdravie a konajte tak, ako keby ste zdraví boli. Samozrejme, je treba zbaviť sa zlozvykov, ktoré sú kapitolou samé o sebe. Darmo myslieť na zdravie a nepripúšťať si myšlienky o rakovine, ked vyfajčíte tri krabičky cigariet denne. Ak robíte veci, ktoré priamo vedú ku katastrofe, je to známka slabej vôle k životu, potláčania hlbších pocitov nespokojnosti.

Okrem pozitívnej vizualizácie, keď sa čo možno najdetailnejšie vidíte zdraví a spokojní, v plnej sile a zdraví, je vhodné naučiť sa i umeniu pozitívnych vnútorných výrokov a myšlienok typu “som zdravý”, “je mi dobre”, “cítim sa skvele”, “som plný energie, ktorá ma lieči”, “nie je nič, s čím by som si nevedel poradiť”. Vaše nevedomie to bude prijímať za svoje len v čase prítomnom, čiže teraz, nie minulom alebo budúcom - “cítil som sa” alebo “budem sa cítiť”, ale “cítim sa”.

Odpútanie sa od starostí a choroby

Druidská medicína je majstrom v poli emergií, pracuje s jemnohmotným svetom, ktorý je oku neviditeľný, ale hmatateľný vo výsledkoch. Negatívne myšlienky sú neviditeľní zlodeji sily a šťastia. Programujú vás do priepasti a aj keď človek už trpí, nie sú na nič dobré, lebo nepomáhajú, len zhoršujú psychický stav pacienta.  Vlastná myseľ nás tak môže okrádať o životnú silu, energiu a vitalitu. Preto sa musíme z tohto nedobrého vplyvu vymaniť. Keltovia kedysi chodili svoje starosti a choroby viazať ku kríčkom víl. Vybrali si kríčok v prírode, kde uväzovali svoje strasti, aby im víly pomohli. Rovnaký efekt malo viazanie kvetných vencov a ich púšťanie po vode, preč od nás, s myšlienkou alebo modlitbou na perách. Je to vplyv koncentrácie a viery, ktorý tieto pochody realizuje. Pravidelná mentálna očista má svoj význam. Či už spíšete svoje pocity a možno i slzy na papier a následne s prosbou spálite, ako čin očisty a uvoľnenia, alebo sa vnútorne upokojíte a uzavriete vizualizáciou svoje kruhy, aby vám tam nič nepreniklo, či pustíte svoje starosti dolu potokom, stojac na moste nad ním - výsledok je očistný.

Druidovia liečili v rámci rituálov. Bola to vedomá zámerná činnosť, nie “kolotoč pacientov” alebo “bežiaci pás”. U každého sa hľadala pravá miera a príčina jeho stavu, zdroj problému. Sám liečiteľ musel byť v dobrom zdraví a sile, pretože prenášal svoje energie na pacienta. Samozrejmosťou bolo následné očistenie sa a “dobitie”. Niektoré veci sa darovali vyšším silám, aby liečiteľa neťažili.