Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Kavena

Kavena

Osobný kód 169

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Janita

Janita

Osobný kód 162

Zaujímavosti

Ďalšie články z rubriky Zaujímavosti:

Príbuzná rubrika: Ľudia a veštenie


Naša myseľ

Naša myseľ

Každý človek je obdarený dvoma zložkami myslenia: objektívnou a subjektívnou mysľou. Je to naše vedomie a podvedomie.

Sny, snové symboly

Sny, snové symboly

Ríša spánku je sídlom nášho podvedomia, s ktorým v bdelom stave nevieme komunikovať. Bráni nám v tom naše bdelé vedomie. Sen je jednou z ciest poznávania zložitej podstaty ľudského vedomia. Snívame vo fáze spánku...

Detoxikácia a jarné upratovanie života

Detoxikácia a jarné upratovanie života

Upratovanie je symbolickým prejavom túžby očistiť a detoxikovať svoj život. Ak vyhodíme prebytky svojej minulosti, uvoľníme priestor novým veciam, novým zážitkom, či novým projektom.

Vianočný čas

Vianočný čas

Nastala vláda Kozorožca, svetu vládne prísny, no spravodlivý Saturn. Semienko skúseností z celého roka dozrieva vo všetkom živom aj zdanlivo mŕtvom.

Čistenie blokov v nás

Čistenie blokov v nás

Pozitívne myslenie je geniálny nástroj. Z médií sa k nám približujú rôzne techniky, ako si pritiahnuť peniaze, lásku, zdravie a všetky kvality života. O týchto technikách som informovala v seriáli o pozitívnom myslení....

Nech odpočívajú v pokoji

Nech odpočívajú v pokoji

Nastávajú zahmlené rána a príchod zimy sa nedá zastaviť. Príroda sa ukladá na zimný spánok. Čas, v ktorom si treba doriešiť svoj vzťah k mŕtvym.

Tajomstvo šťastia

Tajomstvo šťastia

Hneď ráno ako otvorím oči, vidím, že sa nádherne rozvidnieva. Slnečné lúče sa s ľahkosťou predierajú cez okenné žalúzie. Zhlboka sa nadychujem a ďakujem za ďalší prekrásny deň, ktorý mám dnes pred sebou.

Geomancia

Geomancia

Geomancia je hravé veštenie hoci i na dlhé zimné večery. Nám starším pripomenie detstvo, keď sme sa ju hrávali cez školské prestávky a nevedeli sme, že sa to volá Geomancia a pochádza z hlbokého dávnoveku.

Sebaľútosť

Sebaľútosť

Pristavíme sa pri niektorých ľuďoch a prvé, čo nám vravia je, aký je tento svet nespravodlivý, ako sa im nedarí, ako ich všetci odsudzujú a nemajú radi, prípadne ako ich všetci chcú okradnúť.

Cesta k úspechu

Cesta k úspechu

Všetci sme si strojcami vlastného šťastia. Každý z nás už tento výrok veľakrát počul, ale nie som si istá, či sa aj všetci zamysleli nad jeho hĺbkou a významom.